Cartofi mov samanta de vanzare soi peruvian

Romania, Bucuresti, Sector 1
Published 3 years ago
ID #1207
1 - 2 of 2
20.00 RON
Cartofi mov samanta de vanzare soi peruvian
Romania, Bucuresti, Sector 1,
Published 3 years ago

Descriere

Business cartofi mov.Productie cartofi mov pentru bucataria sau afacerea ta. La comenzile mari se poate face discount.Livrarea se face prin curier in localitatile departate sau se ridica de la sediul firmei.Pentru comenzi apropiate Bucuresti-Ilfov livrarea se poate face si de catre noi fara cost suplimentar.Plata curierului este efectuata de catre cumparator.

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/agroamro/

...denumire stiintifica Solanum andigenum, este o planta care are originea in “Andean valleys of Peru”, dar predominant in imprejurimire "lacului Titicaca". Acest cartofi au fost cultivati in Peru si Bolivia de aproape 6000 de ani. Au fost o sursa majora de hrana pentru poporul incas, dar si in zilele de azi inca mai satisfac poftele populatiei locale.Utilizarea gastonomica este identica cu cea a cartofului obisnuit, se poate gatii oricum, dar daca se fierb prea mult tind sa piarda din intensitatea culorii.

Valoare nutritivă:

cartofii sunt extrem de hranitori. Acestia conţine vitamine din complexul B, în special vitamina B6. Cartofii sunt o sursa buna de vitamina C, deşi ei tind să-şi piardă conţinutul de vitamina C de-a lungul timpului. Şase luni în depozit poate reduce cantitatea de vitamina C la jumătate. Mai contin minerale, magneziu, potasiu, fier,acid folic. Cartofii nu contin grasimi si au un nivel scazut de calorii însă conţinutul de colorii creste dupa ce acestia au fost gatiti. O sută de grame de cartofi prajiti contin 540 de calorii, în comparaţie cu aceeaşi cantitate de cartofi fierţi 89 de calorii sau cartofi cruzi 78 de calorii.Soiurile de albastru sau violet au un beneficiu suplimentar în sensul că acestea conţin mai multe niveluri şi mai mare de antioxidanti care ne protejeaza împotriva bolilor cronice.

Într-un studiu realizat la Universitatea din Oslo în Norvegia au fost gasite in cartofii albastrii o cantitate dubla de antioxidanti fata de cartofi obisnuiti.

In ultima perioada se observa un interes crescut despre studiul acestor cartofi.

Consumul moderat de cartofi albastri ne poate proteja de diverse boli. In medicina naturista se afirma ca sunt anti-inflamatori, antimicrobieni, anti-cancerigeni si reduce riscul de boli cardiace.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

 

Contactează vânzătorul

  Seller's picture
  Andrei
  Unregistered user
  20.00 RON
  Contactează vânzătorul No phone nuxxxx

  Detalii profil

  Seller's picture
  Andrei
  Unregistered user

  Localizare

  Romania, Bucuresti, Sector 1